Styrenytt mars 24

Styrenytt mars 24

Publisert av Gjermund Pleym Wik den 18.03.24.

Det ble gjennomført et første styremøte med det nye styret, som ble valgt på årsmøtet 29 februar.

De som fortsetter i styret fra i fjor (alle velges for to år) er kasserer Kristina Johnsen og styreleder Gjermund Pleym Wik. Nye styremedlemmer er som følger: Laila Hætta Olsen (nestleder, og er ikke tilknyttet en av oppstillingsplassene), Harald Lindseth (Sarves), Rainer Ernstsen (Silis). Vi har to varamedlemmer, Astrid Strøm ble gjenvalgt som vararepresentant, ny vara er Eivind Jakola Larsen. Styret brukte første møte til å bli  bedre kjente med hverandre.

Styret kommer til å invitere til et plassmøte for Sarves rett etter påske. Dette da plassleder har sagt opp sitt verv og en ny må blant medlemmene. Styret oppfordrer derfor de med plass på Sarves til å tenke over om de selv kunne tenke seg denne oppgaven, sammen med de to som allerede er i plasstyret (Rudolf Olsen og Wilhelm Svane). I hovedsak går oppgaven ut på å "sjekke folk inn og ut av plassen", som på en campingplass. Dvs kvittere ut nøkler til bommen og signere kontrakter med leietakerne. Styret tar gjerne imot innspill på mulige nye kandidater også - send oss da en mail eller melding til en av oss i styret. Mailadresse: avd153@nbocc.no 

Til neste møte vil vi også invitere representanter fra Jotka caravanplass. De er også fullverdige medlemmer i foreningen, men bor på en plass som blant annet mangler strøm til vognene. Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med dem.

Det blir mest sannsynlig en reportasje i Altaposten om brøyting foran bommen på Sarves, styret er enstemmige i at det blir feil at en frivillig forening skal dekke utgifter for brøyting på en offentlig parkering. Dette håper vi å gjort noe med, helst gjennom et kommunalt tilskudd eller tilsvarende.

Vi håper gjennom året at vi skal få undersøkt hva medlemmene ønsker seg av aktiviteter og helst gjennomført noen av disse i 2024. Det er derfor lov å allerede nå tenke ut hva du kunne tenke deg at foreningen arrangerte for medlemmene. Tidligere innspill har vært om åpen dag på campingplassene, weekendturer til områder i nærheten (f eks Kreta i Kåfjord), teknisk kontroll av vogn/ bobil, kjørekurs, osv.

Vi ønsker videre alle våre medlemmer en riktig god påske :)

Hilsen Styret.