Styrenytt, mai 23

Styrenytt, mai 23

Publisert av Gjermund Pleym Wik den 16.05.23. Oppdatert 22.05.23.

Hei alle og til lykke med "lille-17-mai-aften" - som en kan si 16 mai kan være :)

De siste sakene vi i styret har drøftet har vært flere. Blant annet har vi signert taushetserklæring og gjennomgått de "etiske retningslinjene" til NBCC, da vi som sitter i tillitsverv i foreningen får kjennskap til mangt som blir taushetsbelagt. Dette gjelder også etter at vi en gang trår ut av vervene våre. 

En annen ting er at vi har signert en styreforsikring med Gjensidige. Dersom noe skulle skje, for eksempel på en av plassene våre og foreningen i verste fall blir økonomisk ansvarlig for noe - kan vi som sitter i styret risikere å bli personlig ansvarlig - så lenge vi ikke har en slik forsikring. Beløpet utgjør kun 6200 pr år, men noe vi blir anbefalt av hovedforeningen å inngå. 

Det ble laget nye kontrakter før påske angående leieforhold på oppstillingsplassene på Sarves, Silis og Jotka. Disse jobber plasslederne med å få signert i to eksemplarer, en til hver av partene. Nye kontrakter behøves når innholdet i dem har måttet bli revidert og for vår del var det snakk om å konkretisere en del detaljer, som dere kan se selv i kontraktene. 

Vi har også inngått avtale med firma som følger opp ubetalte fakturaer. Det betyr at dersom en glemmer å betale er det maks to purringer før saken går videre til et inkassoselskap. Det vi har erfart så langt er at foreningen dessverre har store beløp utestående, ca 85 000 kroner, i forfalte fakturaer. Dette kan også skyldes feil mailadresser til noen medlemmer, og dette ryddes det nå opp i. Dersom dere mangler faktura, send en mail til avdelingen (avd153@nocc.no), da ser vi hva korrekt adresse er i den mailen.

Styret ønsker å få gjennomført plassmøter før sommeren for å både gi informasjon og motta informasjon fra medlemmene. Innkalling til dette kommer plutselig på facebooksidene. 

For Silis camp vil vi nå søke om tillatelse til å anlegge en bro over elva som må krysses til utfartsløypa. Søknad må stiles til grunneier og Kautokeino kommune. 

Til neste styremøte vurderer styret å foreta en felles befaring på alle campene for å få en oversikt over tilstand og behov. Vi er også i dialog med kommunen om hvordan vi skal løse brøyting foran bommen på Sarves, da dette ikke opprinnelig er foreningen sitt ansvar og vi betaler en del for at dette skal gjøres pr i dag. 

 

Vi ønsker ellers alle medlemmer en flott 17-mai feiring og minner om at mange ser ut til å ville feriere i Norge i år - det bør jo være godt nytt for oss caravanister :)

 

Vedlagt under finner dere vårt forslag på budsjett for 2023. Gi oss tilbakemeldinger om dere har innspill på dette innen 14 dager.

Budsjettforslag 2023